Sähkötyöt suunnittelusta asennukseen!

Monipuoliset sähkötyöt Akaassa ja Pirkanmaalla!

Tarjoammekotitalouksille ja yrityksille monipuolisia sähköalanpalveluita ammattitaidolla Akaassa ja Pirkanmaan alueella. Palvelumme perustuu pitkään ja monipuoliseen alan kokemukseen sekä laajaan sähköalan tuntemukseen. Hoidamme kaikki sähkötyömme tarkasti ja sovituissa aikatauluissa pysyen.

neliö

Sähköurakointi

Turvallinen ja laadukas sähköurakointi vaatii alan asiantuntemusta ja kokemusta. Tarjoamme korkealaatuista sähköurakointia kustannustehokkain ratkaisuin. Olipa kyseessä uudis- tai saneerauskohde, meiltä saat ammattitaitoista, luotettavaa ja joustavaa palvelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

neliö

Sähkösaneeraus

Meiltä sähkösaneeraus luotettavasti Pirkanmaalla. Teemme kokonaisvaltaiset sähkösaneeraukset suunnittelusta toteutukseen asuinrakennuksiin sekä yritysten kiinteistöihin. Toteutamme sähkösaneeraukset kokemuksen tuomalla varmuudella ja asiantuntemuksella. Kun tarvitset luotettavaa ja turvallista sähkösaneerausta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

neliö

Sähköhuolto ja sähköasennukset

Onko ongelmia rakennuksen sähköistyksessä? Tarvitsetko asiantuntevaa sähköhuoltopalvelua? Teemme kaikki sähköhuolto- sekä -asennustyöt lujalla ammattitaidolla koko Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Akaan Sähkö
Puh. 040 527 5456
kari.kerminen@akaansahko.inet.fi